ПОДОБРИ СЕ СЕБЕ
ЗА ДА ГО ПОДОБРИШ СВЕТОТ

 
 

Хипнотерапија Македонија

Со Хипноза и Самохипноза подобрете го својот живот, и во секој поглед станете подобри и подобри..

Постигнете го тоа што отсекогаш сте го сакале, бидете такви какви што отсекогаш сте сакале да бидете. Ослободете се од она што отсекогаш Ви пречело.

Опуштете го своето тело, почувствувајте олеснување, симнете го товарот кој сте го носеле со години.
Депресија, тегобност, Сите видови фобии, Трема пред испит или настап, Главоболка (обична или мигренска), Несоница, Јадеж , Пелтечење, Одложување за утре, Пушење и многу такви состојби нека станат минато во Вашиот живот. Хипнозата е потполно природна и пријатна состоба која Вас ќе Ве ослободи од овие непријатности. Read more
 

Хипноза

За полесно разбирање на Хипнозата ќе речеме дека во нашата глава имаме три ума, Свесен, Подсвесен, и Несвесен, и секој од овие три ума има своја функција:

Свесен ум е умот кој работи додека ние сме свесни, т.е. будни, додека ги работиме секојдневните работи. Во свесниот ум ние поминуваме најмногу време. Тој ни служи за рационално размислување , логика и во него е сместена нашата краткотрајна меморија.

Подсвесен ум , кого можеме да го замислиме како една кутија без дно,. Во него се сместени (скриени) сите наши таленти за кои ние не сме свесни, долготрајната меморија која го памти секое наше искуство во целост. Подсвеста има целосна контрола над нашиот живот и нашето тело. Тука се наоѓаат сите ... Read more
 
 
 

Самохипноза

Самохипноза е состојба на хипноза која ја изведуваме сами со одредена постапка. Постапката може да биде визуелна или е тоа некој збор. Најлесно самохипнозата се постигнува на тој начин што прво нас некој не хипнотизира и ни ја сугерира постапката за самохипноза. Во таа состојба добивате некој вид пасворд за влез во хипноза, кој што пак го користите кога ви треба.

Таа се изведува индувидуално во мојата канцеларија. Работата се изведува само со Вас, затоа известете го вашиот можен партнер, дека за време на работење на работилницата нема да биде со Вас во канцеларијата. Работилницата трае од 1,5 саат до 2 саати, зависно од тоа каков ќе биде Вашиот одзив на постапката. На почеток ќе Ве упатам ... Read more
 
 
 
 
 

Закажи разговор

Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.